Dettagli

  • Ultima Connessione: 8 giorni fa
  • Località: Finland
  • Contribution Points: 0 LV0
  • Ruoli:
  • Data di Registrazione: gennaio 5, 2020
Fireworks of My Heart chinese drama review
Completo
Fireworks of My Heart
0 persone hanno trovato utile questa recensione
by thanxx
lug 28, 2023
40 di 40 episodi visti
Completo
Generale 10
Storia 10.0
Attori/Cast 10.0
Musica 10.0
Valutazione del Rewatch 8.0
Questa recensione può contenere spoiler

Rakkaus elää vaikeuksien jälkeenkin

Song Yan: Kovia kokenut palomies, jonka elämässä on ollut käänteitä hänen tutustuttuaan Xu Qiniin. Tästä huolimatta hän on pitänyt arvomaailmansa kohdillaan, on arvostettu ammatissaan ja on tärkeä perheenjäsen. Iso vihreä lippu hänelle.

Xu Qin: Adoptoitu rikkaaseen perheeseen lapsena, aluksi hieman naiivi ja sisällötön hahmo, joka on kuuliainen vanhemmilleen ja siksi ei elä täysillä. Tavatessaan Song Yanin uudelleen hän saa elämäniloa nähtävästi, minkä jälkeen nähdään uusia puolia.

Sarja tosirakkaudesta ja siitä, miten aika ei muuta kaikkea. Perhedraaman osalta nähdään kaksi erillaista perhettä: valoisa ja lämminhenkinen köyhempi perhe, ja kylmä ja kurinalainen rikas perhe. Sarja kuvaa hyvin työarkea draaman ohella, mistä pidin itse ainakin paljon. Aluksi saatoin turhautua pääparin hitaaseen lähentymiseen, mikä kuitenkin on selitettävissä heidän historiansa takia. Yhdessä he ovat kuitenkin hyvä pari: ei täydellinen, mutta yhteen sopivat.

Sarjan musiikit olivat hyviä, sivuhahmot mielenkiintoisia ja sarja onnistui saamaan itkemään. Ainoa miinus tulee siitä, että alkutekstissä näkyvää hääkohtausta ei ollut itse sarjassa.

Onnellinen loppu.
Questa recensione ti è stata utile?