Dettagli

  • Ultima Connessione: 11 giorni fa
  • Località:
  • Contribution Points: 0 LV0
  • Ruoli:
  • Data di Registrazione: novembre 3, 2020
To My Star korean drama review
Completo
To My Star
1 persone hanno trovato utile questa recensione
by theorgynalmel
feb 5, 2021
9 di 9 episodi visti
Completo
Generale 10
Storia 9.5
Attori/Cast 10.0
Musica 9.0
Valutazione del Rewatch 10.0

muh-te-şem!!!

izlediğim en iyi bl'lerden biri. bayıldım. tek kelime ile harikaydı.
klişe hikayelere bulaşmadan, lgbti+fobi kusmadan böyle bir dizi çıkarmaları muhteşem. karakterler yapay değil. (oyuncuların yönelimlerine dair bir bilgim yok) heterolar; zorla, sırf popüler ve para kazandırıyor diye bir bl dramada oynamayı kabul etmiş de yapay ve gerçekçi olmayan bir rol kesmişler gibi hissettirmiyor. hikaye aktıkça karakterler derinleşiyor, birbirlerini tanıyor, arada bir bağ kuruluyor ve... mutlu son. karakterler de gerçekten çok iyi. ilk başta seo joon karakterinden hiç emin olamamıştım, hiç gerçekçi gelmiyordu ama hikaye ilerledikçe kendisini tanımadığım için böyle hissettiğimi anladım. ji woo ise... ona söyleyebileceğim hiçbir şey yok. aşığım ona. gözlerimi kendisinden alamıyorum. iyi kalpli, sakin, saygılı,... tam bir iyi aile çocuğu, pamuk şeker tatlılığında bir kişilik. o kadar isterdim ki hayatımda ji woo gibi biri olsun! ah, ah!
o kadar mutluyum ki bu diziyi izlediğim için. takıntılar, saplantılar, kıskançlık, lgbti+fobi, cinsel şiddet olan ve bunların romantize edildiği onca diziden o kadar yorulmuştum ki bu dizi ilaç gibi geldi. umarım buna benzer ama biraz daha uzun daha fazla yapım çıkar da doya doya izlerim.
çekimler çok iyi, kameramanlar ve yönetmen çok iyi iş çıkarmış, çok estetik bir yanı da var dizinin. her şey, her sahne detaylıca düşünülmüş. gerekli yerlerde hikayede ilerlemeden biraz beklenilmiş; duygular sindirilsin, anlaşılsın diye es verilmiş. akıştaki bu yavaşlamalar da benim için olmazsa olmaz bir şey zaten. hiç sevmiyorum böyle maratondaymış gibi hızlı hızlı akan dizileri. o duygu dolu sahneleri bir yaşayalım. oyuncunun yüzündeki mimiklerden, söylenmeyenleri anlamaya çalışalım. bu arada oyuncular da gerçekten çok iyiydi. o hikayenin yavaşladığı anlarda her şeyi çok iyi geçirdiler, özellikle de ji woo'yu oynayan kişi.
son olarak şunu söyleyeyim: izleyin, izletin. pişman olmayacaksınız.
Questa recensione ti è stata utile?