Dettagli

  • Ultima Connessione: set 18, 2023
  • Località:
  • Contribution Points: 0 LV0
  • Ruoli:
  • Data di Registrazione: agosto 9, 2023
Completo
Midnight Runners
0 persone hanno trovato utile questa recensione
ago 12, 2023
Completo 0
Generale 10
Storia 10
Acting/Cast 10
Musica 6.0
Valutazione del Rewatch 10

TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL

Empatik biriyseniz mağdurların durumunu düşündükçe içiniz içinizi yiyecek ve karakterlerin yerine kendinizi koyacaksınız. Adaletli olmadığını düşündüğünüz durumda kendi adaletinizi sağlamak düzen açısından yanlış olsa da istisnalar kaideyi bozmaz diyorum. Nasıl olsa kan davası gibi bir olay yok ortada, izleyince göreceksiniz ki adaleti sağlaması gereken kişiler dahi bu dünyada adaleti doğru sağlayamadıklarını görüyor ve kendi adaletlerini yaratıyor :D komik gerçekten. İki şapşalın çok komik ama duygu dolu hikayesi.. Hani her hüzünlü filmden sonra kalbinize bir öküz oturur ya o öküz yok çünkü film o kadar komik ki. Türk komedi havası verdiği içindir belki ben kendimi çok yakın hissettim şahsen tekrar kesinlikle izlenir. İZLEYİN NOLUUUUR.

Leggi di Più

Questa recensione ti è stata utile?
Completo
She's the Last Weapon
0 persone hanno trovato utile questa recensione
ago 10, 2023
8 di 8 episodi visti
Completo 0
Generale 6.5
Storia 6.0
Acting/Cast 7.0
Musica 5.0
Valutazione del Rewatch 6.0

Sözlerin Değil Eylemlerin Önemi Vardır

Küçük ama değerli duyguları ayrıntılı olarak kadın başrol bana aktaramasa da, ben bu durumu beklentilerimin yüksek olmasına bağlıyorum. Her zaman film/dizi izlerken nasıl daha iyi olurduyu düşündüğüm için bu durumu normal karşılıyorum. İzleyiciye bazen hayatta istemediğimiz, yapmayacağımıza dair büyük yeminler ettiğimiz şeylerin, ''Büyük konuşma başına gelir.'' tarzında hatırlatmalar yapılması hoşuma gitti açıkçası. İntikamların da fedakarlıklar gerektirdiği ve insanlarla olan sevgi bağımızın da bir sıralaması olacağını, beni mi kurtarırsın onu mu şeklinde bunaltan soruların aslında tek bir cevabı olduğunu da göstermiş oldu.

En önemlisi karakter analizine uygun bir romantizm olması beni çok memnun etti. Aslında alışılmışın dışında çok güçlü bir romantizm var fakat izleyici karakterleri anlayamadığı sürece bu romantizm onlara geçmiyor. Hayalperest bir insansanız bu diziyi hayal gücünüzle çok ayrı bir sınıfa koyabilirsiniz. Yönlendirilmeye açık bir senaryo, nasıl isterseniz aklınızda öyle bitirebilirsiniz. Sonda sizi boşlukta bırakıyor, bir şeyler eksik diyorsunuz fakat dediğim gibi siz şekillendirin.

Leggi di Più

Questa recensione ti è stata utile?